15 Eylül 2010 Çarşamba

15 Şanslı Kullanıcımız Çevre Dostu Renault Clio Eco kazandı!


Daha düşük yakıt tüketimi sağlayan ‘yeşil lastik’ konseptinin yaratıcısı Michelin, 1 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği tüketici kampanyası sonunda, 15 şanslı kullanıcısına çevre dostu Renault Clio Eco armağan etti.

Türkiye genelindeki Michelin bayilerinden; binek otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği ürün çeşitlerinden tek seferde 150 TL ve katları tutarında ürün satın alan herkesin katılma hakkı kazandığı kampanya sonunda, çekilişle belirlenen 15 Michelin kullanıcısı, 17 Ağustos’ta yapılan törenle Renault Clio Eco’larını teslim aldı.

Michelin lastikleriyle yakıt masraflarını azaltmak mümkün*

İlk kez 1992 yılında, lastik karışımına silika ekleyerek ‘yeşil lastikler’ konseptini yaratan Michelin, bugüne kadar otomobiller için dört nesil, kamyonlar için de üç nesil düşük yakıt tüketimli lastik geliştirmiştir. 1992 yılından bu yana Michelin Energy lastikleri ile dünya genelinde yakıt tüketiminde yaklaşık 12.5 milyar litre, CO2 emisyonlarında ise 31 milyon tondan fazla tasarruf sağlanmıştır. Üstün güvenlik ve uzun ömür ile enerji verimini birleştiren tüm Michelin lastikleri, yanaklarındaki Green X işaretini taşımaktadır.

Michelin Energy™ Saver lastikleri, üstün yakıt tasarrufu özelliği sayesinde 80 litreye kadar tasarruf sağlarken*, 45 bin km'ye** kadar uzun ömür ve ıslak yolda fren mesafesini üç metreye kadar*** kısaltarak güvenli bir yolculuk sunmaktadır.

*Benzinli araçlarda kullanılan ana rakip markalarla karşılaştırıldığında MICHELIN ENERGY™ Saver lastiklerin tahmini ortalama tasarrufu. Avrupa pazarında başlıca 15 ebat (Michelin 1 için 13 ve Michelin 2 için 2 ebat) üzerinde yapılan 2009 TÜV SÜD Automotive yuvarlanma direnci testlerine ve Michelin lastiklerinin ortalama ömrüne göre - 45 bin km - (iç kaynak).
** Michelin lastiğinin ortalama ömrüne göre (iç kaynak).
*** Önceki nesil ile karşılaştırıldığında. 2007 TÜV SÜD Automotive testi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder