7 Ağustos 2009 Cuma

Michelin Sürücüleri "Yakıt Tasarrufu" Konusunda Bilinçlendiriyor

Sürücüleri lastiklerde enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmek ve Michelin Energy Saver ürünleriyle ilgili bilgilendirmek amacıyla http://www.yesillastikler.com/ adresli bir web sitesi hazırladığımızı bir önceki yazımızda duyurmuştuk. http://www.yesillastikler.com/ kısa zamanda birçok sürücüye katkı sağlayarak amacına uygun şekilde ilerliyor!


http://www.yesillastikler.com/ sitemizde 1.5 ayda 25 binden fazla sürücü yakıt hesaplaması gerçekleştirdi. Sitemize giren sürücüler, lastik karışımına silika ekleyen ilk lastik üreticisi olarak taşıtları hareket ettirmek için gereken enerji miktarında azalma sağladığımız 1992 yılından bu yana, dünya genelinde “yeşil” lastiklerimizle tasarruf ettikleri yakıt miktarını ve karbondioksit emisyonlarında sağlanan azalmayı bir sayaç yardımıyla anlık olarak görebilirler.

http://www.yesillastikler.com/ adresindeki websitemizde sürücüleri bilinçlendirmenin yanısıra aynı zamanda onlara birbirinden güzel hediyeler de verdik. 15 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz ve 15 bin 600 kişinin iştirak ettiği kampanya kapsamında 25 talihlimize laptoptan televizyona, cep telefonundan müzikçalara, Playstation’dan navigasyon cihazına kadar pek çok armağan kazandırdık.

“Lastiklerde Enerji Tasarrufu” Aktivitelerimiz De Büyük İlgi Gördü!

http://www.yesillastikler.com/ websitemizle aynı amaçla gerçekleştirdiğimiz “Lastiklerde Enerji Tasarrufu” aktivitelerine ise toplam 6 bin 959 kişi katıldı. Michelin Energy Saver’ı tanıtmak için 9 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında düzenlediğimiz “Lastiklerde Enerji Tasarrufu” aktiviteleri kapsamında İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Kayseri, Bursa, Adana ve İzmit olmak üzere toplam 9 ilde 13 ayrı noktada etkinlikler gerçekleştirdik.



Etkinlikler kapsamında belirlenen illerde bulunan alışveriş merkezlerinde kurduğumuz standlarda özel olarak hazırlanan hesaplama aracı ile toplamda 6 bin 959 kişiye Michelin Energy Saver lastiklerini kullanmaları halinde ne kadar yakıt tasarrufu gerçekleştirebileceklerini gösterdik. Hesaplama aracı ile elde ettikleri tasarrufu hesaplayan ziyaretçilerimize aynı zamanda kampanyaya katılan Michelin bayilerinde ücretsiz lastik muayenesi olanağını da sunduk.

www.YesilLastikler.com Websitemizde Yapılan Kampanya Kapmasında Bizden Hediyeler Kazananların Listesi:

Sony Vaio NS21M/S > Aslı Batı Çevik/İzmir

Philips 32 PFL7603D/12 > Ferad Işık/İstanbul

Apple iPhone 8 GB Black > Süleyman Yatkın/İstanbul

Sony PlayStation 3 80 GB > Numan Karagöz/Kırıkkale

Mio Moov 200 3.5” 256 MB TR MAP Navigasyon > Emre Özfırıncı/İzmir

Apple Shuffle 1 GB Silver > Mustafa Çanakçıoğlu/Ankara, Muhammet Kılıç/İstanbul, Fatih Güven/Ankara, Nurşen Toyran/Manisa, Erol Sönmez/Bursa, Meryem Dağlı/Adana, Mehmet Zorlu/Elazığ, Kamil Esen/Eskişehir, Muhammed Alıcıoğlu/Konya, Yasemin Hoşgeldi/Eskişehir, Serhat Günvar/Konya, Akın Boyar/Adana, Gökhan Maho/Ankara, Arda Öngelen/İzmir, Behram Dereköy/Ankara, Ayşe Uyanık/İzmir, Tansel Avkar/Ankara, Şule Asunakutlu/İzmir, Asım Şükrü Eğretli/Afyonkarahisar, Hakan Kıncır/İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder