15 Mayıs 2009 Cuma

Yeni Web Sitemiz YesilLastikler.com Açıldı!

Sürücüleri lastiklerde enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmek ve Michelin Energy Saver ürünleriyle ilgili bilgilendirmek amacıyla http://www.YesilLastikler.com adresli bir web sitesi hazırladık.

Hatta, YesilLastikler.com web sitemizin açılışını kutlamak ve herkesle paylaşmak için de bir kampanya hazırladık.


15 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyamıza katılmak isteyenlerin www.YesilLastikler.com adresinde bulunan “Lastik Adamı” tıklaması ve sorulan soruya doğru yanıt vermesi yeterli.

Soruya doğru yanıt verenler, laptoptan televizyona, cep telefonundan müzikçalara, Playstation'dan navigasyon cihazına kadar pek çok armağan kazanabilecekleri çekilişe katılma hakkını elde edecekler.

YesilLastikler.com sitemizde bir de beğeneceğinizi umduğumuz "Kendi Yakıt Tasarrufunu Hesapla" uygulamamız var. Siz de yakıt ve karbon tasarrufunuzu kolayca hesaplayabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece web sitemizi ziyaret etmek.


Haydi web sitemizi ziyaret edin, sorumuza doğru yanıtı verin siz de hediyelerden birini kapın! :)

Ayrıca, “Michelin Energy Saver”ı tanıtmak amacıyla 9 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında düzenlediğimiz “Lastiklerde Enerji Tasarrufu” etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Daha detaylı bilgi almak ve etkinlik takvimimizi görmek için buraya tıklamanız yeterli...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder