14 Mayıs 2009 Perşembe

“Lastiklerde Enerji Tasarrufu” Etkinliklerimiz Başlıyor!

9 Mayıs - 21 Haziran 2009 tarihleri arasında, Michelin’in, sağladığı yakıt tasarrufu ve çevreye olan saygısıyla pazarda fark yaratan ürünü “Michelin Energy Saver”ı tanıtmak amacıyla yapılan “Lastiklerde Enerji Tasarrufu” aktivitesi ile İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Kayseri, Bursa, Adana ve İzmit olmak üzere toplam 9 ilde 13 ayrı noktada etkinlikler düzenleyeceğiz.

Etkinlikler kapsamında alışveriş merkezlerinde kurulacak standlarda özel olarak hazırlanan hesaplama aracı ile “Michelin Energy Saver” lastikleri kullanmaları halinde sürücülerin ne kadar yakıt tasarrufu edeceklerini gösteren bir simülasyonumuz da olacak.


1992 yılından bu yana “Michelin Energy Saver” lastikleri sayesinde, dünya genelinde elde edilen yakıt tasarrufu ve karbondioksit emisyon salınımındaki azalmayı gösteren sayaçların döneceği standlarda, ziyaretçilerimize çeşitli hediyeler ve bilgilendirme broşürleri de dağıtacağız.


Ayrıca, standa gelip, hesaplama aracı ile ele edeceği tasarrufu hesaplayan ziyaretçilerimiz, kampanyaya katılan Michelin bayilerinde ücretsiz lastik muayenesi de kazanacaklar.


İşte Etkinlik Takvimiz:

Kayseri Park AVM > 9-10 Mayıs

İstanbul Beylikdüzü Migros AVM > 16-17 Mayıs

Konya Kule > 16-17 Mayıs

İstanbul Carrefour İçerenköy AVM > 23-24 Mayıs

Bursa Korupark AVM > 23-24 Mayıs

İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi > 30-31 Mayıs

İzmir Agora Alışveriş Merkezi > 30-31 Mayıs

Ankara Migros 5M-Ankamall > 6-7 Haziran

İzmir Kipa Çiğli > 6-7 Haziran

Adana Carrefour AVM > 13-14 Haziran

Ankara Bilkent AVM > 13-14 Haziran

İzmit Real AVM > 20-21 Haziran

Antalya Migros 5M > 20-21 Haziran

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder